sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Hiustrendit kesä 2017

Monet ovat vierailleet blogissani viime kesän hiustrendit kirjoituksessa, joten olisi syytä päivittää juttua tällekin kesälle. Nyt puhun hiusasioista oman makuni mukaan, kun edellisessä talven hiustrendeissä käsiteltiin hiusmaailman muoti-ilmiöitä.

Otsatukka
Kaipaatko jotain uutta omaan tyyliisi, muttet halua lyhentää hiuksiasi merkittävästi tai haluat säästyä kalliilta kampaajakäynniltä. Otsahiuksilla saa hiustyyliin täysin uuden ilmeen ja tänä keväänä otsikset hurmaavat pitkästä aikaa! Pehmeästi kaartuva kasvoilla rennosti liikkuva otsis tuo pirteää tyttömäistä fiilistä, kannattaa kokeilla! Äläkä suotta pelkää leikata paksua otsista sillä ohuet suirot ovat hankalia ja harvoin näyttävät hyvältä.


Blorange
Veriappelsiini, persikka, ruusukupari ja oranssin sävyt hurmaavat tänä kesänä jälleen vaaleahiuksiset kesämimmit. Jos rohkeus riittää, kannattaa kokeilla sävyttää hiuksia muutamaksi pesuksi hennon oranssisiksi hoitoaineella. Väri sopii todella hyvin ruskettuneeseen kesäihoon!


Revontulitukka
Nämä hiukset ovat kuin öljyä asfaltilla tai revontulet taivaalla, eli kirkkaita värejä tummassa/harmaassa pohjassa. Tämä on helppo toteuttaa lyhythiuksisille pidempään etuosaan tai pitkiin hiuksiin voidaan tehdä tiettyyn kohtaan liukuva raita. Värit vilkkuvat lilan, pinkin, harmaan, vihreän ja sinisen sävyissä. Värit ovat ihania, mutta haalistuvat nopeasti pesuissa.


Luonnollisuus
On trendi joka jyllää entistä enemmän hiuksissa. Nuorilla likoilla ei juuri kellään ole värjättyjä hiuksia ja entistä enemmän naiset kasvattavat hiuksiaan oman värisiksi. Tyvikasvu trendi on varmasti pedannut petiä luonnollisten hiusten puolesta jo jonkin aikaa. Jos haluat kasvattaa oman värin kannattaa hiukset värjäyttää lähelle omaa väriä ennen kasvatusprosessia. Kukaan ei jaksa mustissa hiuksissa vaaleaa tyvikasvua tai vaaleiden latvojen ja tumman tyven selkeää rajaa. Toisaalta luonnolliselta näyttävänkään värin ei aina tarvitse olla aito. Hiukset voidaan myös värjätä todella luonnollisen näköisiksi.


Rantalaineet
Sekamelskaiset puolihuolimattomat lainekiharat ovat ihania! Oma hiustyylini on aina ollut sellainen, joten siksi ehkä pidänkin niistä niin paljon. Helpoiten laineet saat tehtyä muotoiluraudoilla niin, että jättää latvat suoriksi ja kihartaa vain keskiosan. Vaikka sanotaan että permis on palannut, niin voin sanoa, että ei siinä muodossa kun ennen vanhaan! Jos joku luulee saavaansa permiksellä luonnolliset laineilevat hiukset niin se on melkeinpä mahdottomuus.


Superlyhyet sivut
Moni lyhythiuksinen kaipaa uudistusta hiusmalliinsa, muttei silti uskalla lyhentää hiuksiaan. Tästä syystä voi olla vaikea toteuttaa uusia juttuja malliin. Nyt leikataan naisilla niskan lisäksi myös sivut lyhyiksi. Jotkut tykkäävät "ananas" hiusmallista jossa sivut ja päälliosa ovat täysin erimittaiset, mutta nyt en tarkoita sitä. Kuvat havainnollistavat malleja!


Puhtaan vaaleat hiukset
Vaaleat hiukset ovat aina kesäisin suosiossa ja Suomessa vaaleus on ylipäätänsä iso juttu ympäri vuoden. Kirkkaan puhtaan heleän vaaleat värit ovat vaikeita toteuttaa ja myös vaikeita ylläpitää. Silti ne ovat mielestäni niin kauniita. Tämä on tietysti mielipidekysymys, mutta itse pidän kunnon blondatusta tukasta, jos se on hyväkuntoisen näköinen ja terveen oloinen. Vaaleaksi pääseminen vie aikaa, joten ei kannata olettaa että hiustyyli tapahtuu kertakäynnillä. Tietysti voi varata myös pitemmän ajan, jolloin kampaaja tekee niin vaalean kerralla kuin mahdollista.


Kesän ollessa jo ovella alkavat opintonikin jäädä kesälomalle. Sitä ennen on kuitenkin vielä paljon luettavaa, tehtävää ja tentittävää. Kuten aiemmin lupasin niin tulossa on juttua ravinnosta kauneuden näkökulmasta, mutta vasta kun olen päässyt aiheeseen tarpeeksi sisälle.

Tänä kesänä omissa hiuksissani näkyy kolme näistä tyyleistä: laineet, otsatukka sekä vaaleus. Mitä itse aiot kokeilla?

2 kommenttia: